Digital perm

vad är en digital perm?

en digital permanent är en ny teknik för att skapa en blank och jag vinkar till ditt hår.

som en ny trend att hairstyling behandling, den digitala permanent användning temperaturkontrollerad stavar som alla som drivs av en maskin med en digital display (därav namnet).

den största skillnaden mellan andra permanent teknik och den digitala permanent är den form och konsistens av vågen som skapats.

en normal permanent är känd för att skapa mycket snäva lockar som var mycket populär på 1980 - talet och vågorna mer framträdande när hårstrån.

en digital perm skapar en våg som om du har använt en locktång och gör den mer framträdande när håret är torra mot en normal permanent.

digitala permanent också termiskt rekonstruera den hår som en liknande process till en falsning permanent.ditt hår är ofta är mjukare, mjukare och blankare efter digitala perm - behandling.

om

en digital krull gör håret vågiga när det är torrt, så du måste torka med en hårtork och använd fingrarna vrida lockar när det torkar.- där är mycket lätt om du lockar i morgon, din stil kommer att behålla hela dagen - - och ge dig lös vågor ser ut.du kan också återuppliva din lockar under dagen, helt enkelt genom att vrida på dem med fingrarna.

icke - avsedda hår

* höga skadat hår (blekmedel bearbetade hår)

* mycket bra hår

q, en digital permanent skada mitt hår?

- det beror alltid på villkor av ditt hår innan processen.

hår verkligen blir skadade av kemiska och uppvärmning process i alla fall, men med en digital perm, termisk renoverar hår för att lämna det smidigt och glänsande.

q, hur lång tid den processen?

normalt tar det cirka 3 timmar beroende på hår tillstånd, längd och täthet.ditt hår kommer att behöva skära innan den digitala perm skapas för bättre, renare vågor.

q, hur länge kommer vågen / lockar senast?

det beror också på villkor att ditt hår och en stil som du vill uppnå.om pälsen tillstånd är bra så är det normalt i omkring 3 - 6 månader.

q, är en digital permanent arbete på blekt hår?

med hjälp av en lösning för höga skadat hår, det är möjligt att göra den digitala perm på blekt hår men resultatet kommer inte att vara lika bra som oblekt hår.

q, är det lämpligt att kort hår?

digitala perm normalt är lämpliga för medellånga och långa hår.om det inte finns tillräckligt med tid, den digitala perm kommer inte att kunna skapa mycket stora vågor.

q, är en digital permanent ge extra volym från rötter?

digitala permanent ger endast en liten volym till rötterna.den kan inte användas för nära din skalp på grund av säkerhetsskäl med uppvärmd stavarna.

Pris

fr 1600:-